Varför kan inget vara enkelt?!

Då har besöket i Ä-holm avlöpt, smärtfritt kanske enl Totte, men inte enligt mig.

Mycket duktig läkare som hade läst igenom hans journaler, vilket känns som en bristvara bland dagens läkare! Han lyssnade och tittade och undersökte och kom fram till att Tottes trumhinnor såg helt perfekta ut, inget fel på dom alls… Kan ju låta bra. Men det tycker inte jag! Detta betyder nu att vi har fått en ny remiss skickad, till Hbg denna gången och en specialistläkare som kollar hörseln på honom och samtidigt som det ev ska utredas med en talpedagog.

Direkt snurrar min hjärna ett varv extra – Nedsatt hörsel? Hörapparat? Teckenspråk? Har dagis kompetensen för detta? Hur kommer han handskas med att han har nedsatt hörsel när han blir gammal nog?

Svaren finns inte än, och vi har inte varit på något test ännu, han kan mycket väl höra perfekt, men jag vill gärna tänka ett steg längre så jag är beredd när det beskedet väl kommer. 

Stackars gubben, har  han inte gått igenom tillräckligt?

borås resan003

(Tågresan var behållningen för dagen,
han ville inte hem och blev tvär-ilsk när vi kom hem…
Han ville ju åka tuff-tuff tåget!)

~ av mimiamelie på juli 29, 2009.

2 svar to “Varför kan inget vara enkelt?!”

  1. Bra att förberedda sig men det kommer ni att fixa, och Totte kommer att hantera det bra om det nu skulle vara nått för han har er och så länge man hanterar det naturligt så ordnar det sig. OM det nu är nått….. Se det som att det behöver inte vara ett problem det kan vara en behållning……. något som berikar på sitt sätt….

    • Nä, jag ser inget problem i det hela, bara det att en lätt känsla av uppgivenhet infinner sig… MEN, vi har inte varit där ännu, och förtidigt att dra slutsatser.
      Mycket kloka ord Jenny, Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: