Jag vaktar min mammas sambo…

Katten då alltså. Hon är iväg och jag kollar till honom. Dock tror jag han inte är särskilt förtjust i mig, då jag envisas med att kamma honom när jag är där. Han hatar det. Men det är produktivt, en gigantisk hårboll blev det!

Ringde till öronmott idag, fick tag på dom med en gång, skönt då jag inte har tiden att sitta i kö när jag är på jobbet. Den 18 augusti fick Totte en tid, inte förräns då. Suck. Men hon sa att hade jag inte ringt hade dem inte skickat ut någon remiss förrän 3 månader efter att de tog emot remissen, dvs ytterligare tid på ca en månad eftersom dom inte bara kan boka in sådär hipp som happ. I sånafall hade vi fått vänta 4 månader, till skillnaden mot nu, 2 månader till bokat besök. (och då har de semesterstängt i 4 veckor, märk väl…)

kommer dock ringa till ett närliggande, större sjukhus imorgon, för att se hur deras köer ser ut när man remitterar sig själv. Borde kunna förklara hur det ligger till.

Jobbet går bra, det är lite siffror, men jag tror inte att det kommer bli något problem, bara roligt! Och det känns bra med ekonomikursen nu, jag ser samband nu…

200812241925-001

Annonser

~ av mimiamelie på juni 16, 2009.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: