Humor – eller?

Såg Debatt igår på svt, missade lite i början men kom in lagom till Birro skulle göra sin röst hörd, och jag håller med honom! Det hela handlade om det är för elakt på nätet, i takt med att bloggar och sidor växer så uttrycker sig folk på ett sätt de aldrig skulle våga i ”riktiga” livet, öga mot öga. Dom tog bland annat upp Schulman och hans blogg, 1000 apor som ger enheldel kritik.Många hävdar humor på hög nivå, andra hävdar mobbning på nätet.

Både jag och jonas lyssnade spänt och följde debatten, vi tycker om att diskutera, vända och vrida och se vilka åsikter vem kommer med. Och så kom Unni Drougge… Och jag började garva åt något som egentligen är väldigt viktigt att ta upp. Hon blev putt på Josefsson för att han hade låtit för många män tala i sträck, och att inte hon hade fått prata, hon hade trots allt blivit inbjuden. Haha! Snacka om att försöka vända diskussionen till något annat, man märkte tydligt att han blev ställd och hon fick sagt sitt. Jag kan inte ta någon på allvar om personen i fråga är stel i hela ansiktet av botox och diverse ingrepp, men sitter och skäller på männen för dom tar ”mest” plats? Hennes idéer är kanske ok, det tycker jag, men hela hennes uppenbarelse, hennes person… Nä.

Vill ni se debatten igen finns den inne på svts sida, i mitten ungefär av debatt.

~ av mimiamelie på november 14, 2008.

2 svar to “Humor – eller?”

  1. Där satte du ord på ungefär alla mina tankar…

  2. haha, precis! hon är lite lätt märklig kan man tycka! Men märkligast e att hela ansiktet är stelt när hon pratar… verkligen hela!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: