Drastisk värdeminskning…?

Tänkte först att detta skulle bli ett ”skäll-inlägg” ett där jag häver ur mig ett och annat om försäkringsbolag och deras idiotiska beräkningar och annat tjafs. Men jag låter det vila och istället konstatera att laptopen som vi betalade 9 000:- för för precis 2 år sen idag är värd 4 500:- minus självrisken dvs för 3 000:- ska vi lyckas hitta en likvärdig datorn.

Och det sjuka är att den är fortfarande i väldigt fint skick, inga repor och skyddsplasten sitter fortfarande kvar på loggan på utsidan. Det säger endel! Vi har varit pedantiska, en sån fin dator är man försiktig med så den håller i måååånga år. Fnys.

Nu funderar vi på en minimal laptop för 2 500:- som nog bara är skräp och som har Linux som operativ system… Blir nog inte det. Jonas kan låna dator till musiken på Falcons, så när han fått div arvoden blir det nog att fynda på mellandags rean. Sålänge använder vi pengarna till att fixa till bilen för att sälja den och köpa en liten ford fiesta.

Mmmm, får nog bli så!

(Liten parentes, har en sådan fruktansvärd PMS så jag grät till kvällens avsnitt av House. Inget konstigt med det men det var den 3:e gången idag som jag grät för en absolut struntsak. Borde nog snart kolla upp vad som kan lindra detta… )

Annonser

~ av mimiamelie på oktober 21, 2008.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: